Arama sonuçlarınız

  1. J

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar çok yoğun bir gündü 18 saat yolun ardından gelmesi eksilmeyen misafirler ALLAH dan kuzenin evine geçtimde pc ye geçme ihtimalini buldum :$ Sizi çok seviyorum ve bi o kadarda sizi özledim simdiden
  2. J

    Nasıl Bir İkizler'siniz?

    Cevap: Nasıl Bir İkizler'siniz? Hatip ikizler O kadar çok ve o kadar güzel konuşuyorsunuz ki, cazibenizin kapsama alanına girmek işten bile değil. Hitabet sanatında sınır tanımıyorsunuz. Lakin bir kusurunuz var. Çok fazla yargılıyor ve niteliyorsunuz. Sözün kısası, yargılarınızda sıklıkla...
  3. J

    NF Karalama Defteri

    Cevap: NF Karalama Defteri Neyin var "anlat" diyorlar "anlatıyorsun" "boşver" diyorlar ....
  4. J

    İçinizden Geçenler

    Cevap: İçinizden Geçenler Bazen bir şarkı çalar ; Sen binlerce şey hissedersin ...
  5. J

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? Fazla değer vermeyin "israf"
  6. J

    Buğulu Cam

    Cevap: Buğulu Cam
  7. J

    En son ne yedin?

    Cevap: En son ne yedin? zorla et yedirdiler nedir bu bitmez çilem
  8. J

    Üstteki Üyeye Partner Seç?

    Cevap: Üstteki Üyeye Partner Seç? sevdiği
  9. J

    Üstteki Sana Aşığım Dese ?

    Cevap: Üstteki Sana Aşığım Dese ? haydi gel benimle ol ! :$
  10. J

    Aldatan Erkeğin Sonu

    Cevap: Aldatan Erkeğin Sonu :gulumse:
  11. J

    Photoshop CS-5 NF Çalişmalarim

    Cevap: Photoshop CS-5 NF Çalişmalarim emeğine ellerine sağlık
  12. J

    forumdaki el salla burdaysan:)

    Cevap: forumdaki el salla burdaysan:) burdayım :p
  13. J

    bir sarki mirildan:D

    Cevap: bir sarki mirildan:D sen giderken canım vurdun ya beni ben dönersem seni öldüreceğimmmmmmm yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilir miydin ?
  14. J

    Kendini 3 Cümle ile anlat

    Cevap: Kendini 3 Cümle ile anlat eğlenceli alıngan kıskanç :)
  15. J

    Bugün Duyduğunuz En Güzel Cümle

    Cevap: Bugün Duyduğunuz En Güzel Cümle sen hep gül :gulumse:
  16. J

    Aklınıza İlk Geleni Yazın..

    Cevap: Aklınıza İlk Geleni Yazın.. Çok Şükür.
  17. J

    Hayat Bazen ..... Dır

    Cevap: Hayat Bazen ..... Dır tatile gitmektir :P
  18. J

    Gittin mi - Gitmedin mi?

    Cevap: Gittin mi - Gitmedin mi? gittimm Uşak ?
  19. J

    Üzerinde ne renk var ?

    Cevap: Üzerinde ne renk var ? mor gri
  20. J

    Şimdi ..... olmak vardı

    Cevap: Şimdi ..... olmak vardı arı olmak vardı :D
Üst Alt